Butselaar Boilies

Butselaar Boilies

Butselaar5.jpg

Wij hebben de bekende Utrechtse karpervisser Joop Butselaar bereid gevonden om in samenwerking met Traditional Hengelsport zijn eigen boilies op de markt te brengen.
Joop zat daar eigenlijk niet op te wachten, maar wij wilden dolgraag deze fantastische boilies in ons assortiment hebben en samen met Joop zijn wij daar uit gekomen.
Joop behoeft voor de kenners geen verdere introductie, want in de afgelopen twintig jaar staat hij bekend als één van de best vangende karperaars van ons land. Hij is meervoudig recordhouder met een persoonlijk record van een fabelachtige schubkarper van maar liefst ruim 62 nederlandse ponden en....gevangen in oernederlands water.
De vele ruime dertigers en veertigers die Joop in Nederland heeft gevangen geven aan dat Joop's boilies echt veel dikke biggen weten te verleiden.
Joop is geen man die graag op de voorgrond staat en zelfs zijn medewerking aan één van de bekendste karperboeken van Nederland was ingetogen en dat terwijl hij voor de meeste vissen in het boek zorgde.
Zoals het bij Joop hoort worden er tijdens de productie en bij het inkopen van de grondstoffen geen concessies gedaan.
Een vereiste bij echte "Butselaar" boilies is ook dat er geen chemische toevoegingen worden gebruikt in de vorm van conserverings- of kleurstoffen, alles puur natuur en zo hoort dat ook.
Bij smaak- of geurstoffen wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten of die voor menselijke consumptie zijn.
Behalve de enorme vangkracht staat de gezondheid en de voedingsbehoefte van de karper hoog in het vaandel.
Altijd vangende boilies bestaan niet, maar boilies die de karper lekkerder vindt dan andere die bestaan wel, deze boilies leveren daarvoor al jarenlang het bewijs.

Butselaar Freezerbait Boilies zijn er standaard in Robin Red in de maat 20mm. Andere maten en smaken zoals Scopex, Birdfoord, Knoflook of neutraal zijn op bestelling leverbaar. Butselaar Boilies zijn absoluut zonder chemische toevoegingen, puur natuur en met bewezen vangkracht. Als de vangsten even tegen zitten, stap dan eens over op de Butselaar Boilies en dwing het succes af; de karper kan er niet van af blijven!

Butselaar Boilies zijn exclusief te koop bij Traditional Hengelsport Utrecht. Bestellen kan via de e-mail butselaarboilies@traditional.nl, per telefoon 030 243 36 96 of gewoon in de winkel.

Prijs: 2.5kg. € 27.50, 7.5kg. € 75.00, 25kg. € 219.00 (direct ophalen, worden niet ingevroren).

Butselaar Karper1.jpg

Joop met een mooie "Meimaand" karper, uiteraard gevangen aan een Butselaar Boilie Robin Red.

Butselaar3a klein.jpg