Karper Tenten / paraplu's

Karper Tenten / paraplu's

Gebruikt hengelsport materiaal en Sale artikelen

Wij hebben regelmatig uitverkoop artikelen op onze verkoopsite traditional-shop.nl, kijk daar op de speciale SALE pagina https://www.traditional-shop.nl/c/sale-opruiming

Wij hebben ook vaak ingeruilde artikelen of demoartikelen, kijk voor een lijst hiervan op /nieuws/vliegvissen/gebruikt-materiaal.aspx 

Informeer in de winkel naar de actuele collectie, veranderingen staan niet altijd direct op de site. De getoonde producten en prijzen kunnen inmiddels gewijzigd zijn, informeer naar de actuele situatie.

JRC Stretchers en Stoelen

Deze JRC producten behoren tot de beste kwaliteit die er is.
Ze zijn solide en degelijk en gaan jaren mee, niet te vergelijken met de vele imitaties die er tegenwoordig op de markt zijn.
Ga voor kwaliteit, ga voor JRC.

JRC Bedchairs.jpg
 

 

JRC Chairs.jpg
 

Staat het JRC artikel dat je zoekt niet op deze pagina, informeer dan bij ons. Als wij het niet hebben en JRC heeft het in voorraad dan leveren wij het razendsnel en tegen een scherpe prijs.

JRC Sfeer2.jpg 

Tja, het regent nu eenmaal vaak in ons land.....paraplu's of tenten zijn dan ook een onmisbaar deel van de uitrusting. Hier staan een aantal top produkten waarvan de meesten uit Engeland komen en zeg nu zelf, waar hebben ze nu meer verstand van regen als in het natte Engeland ? Op deze pagina staan een aantal heel goede karperstoelen en bedchairs.
Wij voeren de bekende engelse merken zoals JRC, Korum en Fox, maar ook de voordelige artikelen van Ultimate. Zo hebben wij voor iedere beurs iets passends.
Ieder artikel van deze firma's is door ons snel te leveren.

JRC Tenten.jpg
 JRC Brolly.jpg

 

Logo JRC.jpg