Traditional Vliegbindzesdaagse 2020 Mark Roovers

Traditional Vliegbindzesdaagse 2020 Mark Roovers

Op de laatste dag van de Traditional Vliegbindzesdaagse 2020 gaf Mark Roovers bij Traditional Hengelsport in Utrecht, de winkel van Ton Temming, een uitstekende vliegbinddemonstratie. Zijn verzorgde manier van binden in combinatie met zijn perfecte uitleg zorgden er voor dat het voor iedereen duidelijk werd wat hij deed. De streamertjes die hij bond met het nieuwe Semperfli Wabbit Zonker waren heel erg in trek en zoals ze er uit zien, zal dat bij de roofvissen niet anders zijn. Hij bond deze patronen in verschillende variaties en allemaal met de Matuka bindwijze, die al zeer oud is, maar voor veel bezoekers was het een nieuwtje. Alle andere patronen van Mark zagen er net zo interessant uit als de streamertjes en zijn uitpuilende showdozen die hij had meegebracht, lieten zien tot waar hij in staat is. Van Scottish Loch Flies tot aan schitterende Hydropsyche nimfen maakten deel uit van de getoonde collectie. Wij danken Mark namens iedereen voor de fijne dag die hij voor ons verzorgd heeft. Op de laatste dag van de Traditional Vliegbindzesdaagse 2020 gaf Mark Roovers bij Traditional Hengelsport in Utrecht een uitstekende vliegbinddemonstratie. Zijn verzorgde manier van binden in combinatie met zijn perfecte uitleg zorgden er voor dat het voor iedereen duidelijk werd wat hij deed. De streamertjes die hij bond met het nieuwe Semperfli Wabbit Zonker waren heel erg in trek en zoals ze er uit zien, zal dat bij de roofvissen niet anders zijn. Hij bond deze patronen in verschillende variaties en allemaal met de Matuka bindwijze, die al zeer oud is, maar voor veel bezoekers was het een nieuwtje. Alle andere patronen van Mark zagen er net zo interessant uit als de streamertjes en zijn uitpuilende showdozen die hij had meegebracht, lieten zien tot waar hij in staat is. Van Scottish Loch Flies tot aan schitterende Hydropsyche nimfen maakten deel uit van de getoonde collectie. Wij danken Mark namens iedereen voor de fijne dag die hij voor ons verzorgd heeft.

Noteer nu alvast in je agenda: Traditional Vliegbindzesdaagse 2021, zes zaterdagen in januari en februari volop vliegvis- en vliegbindplezier bij Traditional Hengelsport. De voorbereidingen voor 2021 zijn nu reeds begonnen.

Hou onze site in de gaten voor meer informatie www.traditional.nl  en onze Facebook pagina www.facebook.com/pages/Traditional-Hengelsport-Utrecht/148321791894663

Fotoimpressie van de vliegbinddemonstratie van Mark Roovers op 29 februari 2020.

Laatste nieuws:

Traper visvoer - aas
Update: 23 June 2021
Sportex Xclusive Feeder NT
Update: 06 September 2019

« Previous 1    2    3    4    Next »