Koppang Camping Workshop vliegvissen op stromend water

Koppang Camping Workshop vliegvissen op stromend water

Workshop vliegvissen op stromend water


Data & kosten 2015

Wanneer?

Deze unieke workshop vindt plaats in de week van zondag 6 tot zaterdag 12 september 2015. De locatie is Koppang Camping, vlakbij het dorpje Koppang in de provincie Hedmark. Bekende Nederlandse- en Noorse vliegvissers zullen daarbij uw instructeur zijn.

Kosten*

De kosten voor deze unieke workshop zijn € 690,- per persoon. Dit bedrag dekt de kosten voor de overnachtingen, het ontbijt, lunch en diner en de instructie. Ook de kosten voor de Glomma visvergunning zijn bij de prijs inbegrepen. Bij deze prijsstelling is rekening gehouden met een verblijf door vier personen in één hut.

Reiskosten naar Koppang en terug zijn niet inbegrepen. U bepaalt dus zelf hoe u reist. Desgewenst kunnen wij u voorzien van relevante reisinformatie. U dient zelf voor deze workshop een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Wij verwachten de deelnemers op zondag 6 september in Koppang. U wordt welkom geheten door Edward en Diane, de eigenaren van Koppang Camping. Op zondagavond 6 september begint de cursus met een gezamenlijk diner en kennismaking. De daadwerkelijke workshops beginnen op maandag 7 september. Zaterdagochtend 12 september is de cursus afgelopen.

*) Er wordt instructie, begeleiding en advies gegeven op maandag t/m vrijdag waarbij de woensdag vrij is in te delen aan de hand van suggesties door de instructeurs. De workshop is na het ontbijt op zaterdag 12/09 afgelopen.

Voorafgaand aan de Workshop wordt er in de Clubruimte van Traditional Hengelsport Utrecht een ontmoetings bijeenkomst gehouden, waarbij de instructeurs ook nog de nodige informatie zullen verstrekken. Als de datum bekend is, dan worden de deelnemers op de hoogte gesteld.

Koppang Camping8A.jpg

Koppang Camping4A.jpg

Koppang Camping6A.jpg

Koppang Camping3A.jpg

Koppang Camping7A.jpg

Koppang Camping1A.jpg

Koppang Camping2A.jpg

Koppang Camping5A.jpg