Marukyu Visvoer

Marukyu Visvoer

Helaas is de firma Marukyu gestopt met de productie en kunnen wij dit voer niet meer leveren.

Marukyu_logo.jpgMarukyu.jpg

Marukyu visvoer wordt in Japan onder de strengste kwaliteitseisen samengesteld en in tegenstelling tot andere soorten visaas bestaat het bijna volledig uit dierlijk organisme. Het Marukyu product heeft geen toevoegingen van broodmeel of soortgelijke ingrediënten. Het is dus puur natuur en kan als volledig voer worden gebruikt en als toevoeging op een bestaand voer. Er zijn soorten die als grondvoer worden gebruikt bij de vaste stok en er zijn soorten voor de feedervisserij met een korf of met de method. De losse toevoegingen van Marukyu zoals Krill is er in poedervorm en vloeibaar. Dit zijn pure producten zonder verdere toevoegingen.

Marukyu SFA 400 Krill poeder en Marukyu SFA 410 Krill vloeibaar concentraat

Marukyu SFA Krill.jpg

Marukyu SFA 450 Krill Extract en Marukyu SFA 420 Crayfish & Sanagi Extract

Marukyu SFA.jpg

Marukyu JPZ Soft Bait Hook Pellet

Marukyu JPZ.jpg

Marukyu JPZ Hook Pellets zijn volgens een unieke formule samengesteld. Deze zachte pellets kan je op heel veel verschillende manieren gebruiken: direct op de haak, met een hair-rig, met een elastiekje. Het maakt niet uit hoe je Marukyu JPZ Hook Pellets gebruikt, de vangstresultaten zullen uitstekend zijn. De natuurlijke bestanddelen en de toegevoegde aminozuren maken deze pellets onweerstaanbaar voor de vis. Geschikt in warm en koud water.

Marukyu Toepassingen.jpg

 

Marukyu gebruiksaanwijzing algemeen.jpg

Marukyu Diverse systemen.jpg

 

 

 

 

 

Marukyu EFG Explosive Formula Groundbait

Marukyu EFG aas bezit veel unieke grondstoffen, waarbij het belangrijkste is in welke verhouding die zijn toegevoegd. Dit zorgt er voor dat dit bijzondere lokvoer constant vis lokt en laat bijten, mede door de lage voedingswaarde. Twee belangrijke grondstoffen die wetenschappelijk bewezen hebben een uitstekende aantrekkingskracht  te hebben zijn Tanishi (zoetwater slak) en Sanagi (zijderups). Door de speciale geur en smaak trek je de vis, ook in water met weinig vis, naar je toe en lok je ze weg bij het natuurlijke voer. En in tegenstelling tot aas met kunstmatige geur- en smaakstoffen blijft de vis azen op het natuurlijke lokvoer van Marukyu, zonder er zich van af te keren.

Marukyu EFG 140.jpg

EFG 140 bestaat uit 57 hoofd ingrediënten en lijkt niet op andere soorten aas, omdat het op een andere manier zijn werking heeft . Dit lokvoer is geschikt voor alle temperaturen en dus ook voor koude omstandigheden. Voor snelle oplossing van het voer voor de feedervisserij mix je 3 delen voer op 1 deel water. Voor de method 2 delen voer op 1 deel water . Marukyu aas bezit veel unieke grondstoffen, waarbij het belangrijkste is in welke verhouding die zijn toegevoegd. Dit zorgt er voor dat dit bijzondere lokvoer constant vis lokt en laat bijten, mede door de lage voedingswaarde.

EFG 140  is ontworpen voor alle soorten method-  en feedervissen en door de speciale Marukyu
toevoegingen is dit lokvoer een echte winnaar. Voor karper in visvijvers, brasem, zeelt, barbeel en hybrides. Probeer EFG 140 ook eens als deeg voor aan de haak door 1 deel voer te mengen met 1 deel water.

Marukyu EFG 142.jpg

EFG 142 bestaat uit 59 hoofd ingrediënten en lijkt niet op andere soorten aas, omdat het op een andere manier zijn werking heeft . Dit lokvoer ziet er niet alleen anders uit, maar het is ook anders. De aantrekkingskracht van dit voer is subliem door toegevoegde olie. Deze olie komt vrij van het voer en stijgt op in het water, waar vissen in verschillende waterlagen de smaak op pikken en op verder onderzoek uitgaan. Dit lokvoer heeft een grove korrel die je niet door de zeef moet drukken. De grotere deeltjes (particles)  bestaan o.a. uit Tanishi (zoetwater slak) die
grote vissen niet kunnen weerstaan.

EFG 142 is speciaal voor grote vis en kan je voor ieder systeem gebruiken. De voedingswaarde van dit voer is medium om het juist voor de grote exemplaren attractief  te houden. Geschikt voor alle soorten witvis en met name de grotere exemplaren.

Marukyu EFG 150.jpg

EFG 150 bestaat uit 23 hoofd ingrediënten met onder meer Nori. Nori  is het Japanse woord voor zeewier en dat verrijkt het aas met algen met een hoge aantrekkingkracht, vitaminen, sporen elementen en Omega 3 en 6 oliën. Door de uitgebalanceerde formule is dit lokvoer ook
uitermate geschikt om in de winter te gebruiken. Testvissers vingen geregeld vis waar anderen niet eens beet kregen.

EFG 150 is zeer aantrekkelijk voor brasem en zeelt en met name de grotere exemplaren. Het voer heeft een lage voedingswaarde waarbij verzadiging niet snel zal optreden en ook voorn zal blijven lokken.  Perfect voor de feeder- en methodvisserij. Voor een snel uiteenvallen van het voer kan je 2 delen voer mixen met 1 deel water.

Marukyu EFG 151.jpg

EFG 151 bestaat uit 23 hoofd ingrediënten met onder meer Nori. Nori  is het Japanse woord voor zeewier en dat verrijkt het aas met algen met een hoge aantrekkingkracht, vitaminen, sporen elementen en Omega 3 en 6 oliën. Ondanks dat EFG 151 veel lijkt op EFG 150 is door de
medium korrel de werking geheel anders. Door de grotere deeltjes is de werking van het voer anders. EFG 151 heeft een groter bereik en trekt vis van grotere afstand aan. De beste resultaten zijn in de zomer als de vis niet altijd op de bodem aast, maar ook vaak op half water. Dan kan je met dit voer "on the drop" vissen door het aas te mixen met 2 delen voer en 1 deel water en dit zachtjes aanknijpen. De grotere particles zullen dan snel het voer uiteen laten vallen en de voerdeeltjes zullen in de verschillen waterlagen hun weg vinden.

EFG 151 is door de uitgebalanceerde formule ook geschikt om in de winter te gebruiken. Testvissers vingen geregeld vis waar anderen niet eens beet kregen. Het is zeer aantrekkelijk voor brasem, zeelt en met name ook de grotere voorns. Het voer heeft een lage voedings- waarde waarbij verzadiging niet snel zal optreden.  Perfect voor de feeder- en methodvisserij.

Marukyu EFG 161.jpg

EFG 161 bestaat uit 28 hoofdingrediënten en behoort tot het beste voer. Door het gedoseerde oplossen van het voer ontstaat er voor langere tijd een aantrekkelijke omgeving rond de feeder. Het voer blijft continu aantrekkelijk en blijft dat ook doen in koud water door de speciale koud water lokstoffen.

EFG 161 is ontworpen voor alle soorten method-  en feedervissen en door de speciale Marukyu
toevoegingen is dit lokvoer een echte winnaar. Voor karper in visvijvers, brasem, zeelt, barbeel en hybrides. Probeer EFG 161 ook eens als deeg voor aan de haak door 1 deel voer te mengen met 1 deel water

Marukyu JPelletz

Marukyu JPelletz2.jpg

De Marukyu  JPelletz  zijn ontstaan na drie jaar keihard ontwikkelen. Door goed naar alle testvissers te luisteren en samen te werken met de wetenschappers in Tokyo heeft dit geresulteerd tot de meest perfecte pellet. Deze JPelletz hebben een gelijkmatige vorm, in het water breken ze gecontroleerd af, ze onderscheiden zich  van alle andere pellets, ze hebben meer aantrekkingskracht door natuurlijke smaak- en geurstoffen. Je kan ze rechtstreeks uit de zak gebruiken en er mee voeren, maar je kan ze ook weken of  gebruiken in een korf of cup. Marukyu Ebi Formule JPelletz zijn er in 2, 4, 6 en 8mm.