Boilies en Karpervoer

Boilies en Karpervoer

Gebruikt hengelsport materiaal en Sale artikelen

Wij hebben regelmatig uitverkoop artikelen op onze verkoopsite traditional-shop.nl, kijk daar op de speciale SALE pagina https://www.traditional-shop.nl/c/sale-opruiming

Wij hebben ook vaak ingeruilde artikelen of demoartikelen, kijk voor een lijst hiervan op /nieuws/vliegvissen/gebruikt-materiaal.aspx

Op het gebied van boilies en karpervoer hebben wij ruim veertig jaar ervaring. Ton Temming behoorde tot de eerste karpervissers die bewust bezig waren met voersamenstellingen en zijn T.T.Carpmix bewijst nu nog steeds de enorme vangkracht. Ton zelf heeft aan deze mix honderden karpers gevangen onder allerlei verschillende omstandigheden. Zijn contact later met mannen van het eerste uur zoals; Kevin Maddocks, Duncan Kay en Rod Hutchinson zorgde voor de import van hun voer. Al deze ervaring zorgt er voor dat bij ons heel kritisch wordt gekeken naar kwaliteit en versheid van de producten, deze twee criteria zijn de leidraad en de prijs speelt een kleinere rol. Liever een topproduct tegen een redelijke prijs, dan een goedkoop product waarvan je niet precies weet wat je krijgt en wat het is. Je kunt er van op aan dat alles wat wij verkopen aan de hoogste eisen voldoet, dat geldt voor de kant en klare shelflife boilies, freezerbait boilies, pellets, particles, mixen en losse ingrediënten om zelf je voersamenstelling te maken. Versheid en kwaliteit blijven hierbij het belangrijkste. Door Ton's samenwerking met doorgewinterde karpervissers in binnen- en buitenland wij fantastisch vangende ready made boilies. Wil je, net zoals wij, graag karper vangen, maar is de gezondheid en het welzijn van de vis ook belangrijk voor je, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Traditional Hengelsport levert o.a. de onderstaande producten, maar zoek je iets bijzonders dan kan je dat altijd aan ons vragen.

Wij hebben verschillende soorten boilies, pellets en pop ups van o.a. CC Moore, Fjuka en Sonubaits en niet te vergeten het (bijna) altijd vangende T.T.Carpmix, al ruim veertig jaar een toprecept.

Losse bestanddelen en Particles: alles vers en in de beste kwaliteit     

T.T. Carpmix1.jpg