Accessoires

Accessoires

Gebruikt hengelsport materiaal en Sale artikelen

Wij hebben regelmatig uitverkoop artikelen op onze verkoopsite traditional-shop.nl, kijk daar op de speciale SALE pagina https://www.traditional-shop.nl/c/sale-opruiming

Wij hebben ook vaak ingeruilde artikelen of demoartikelen, kijk voor een lijst hiervan op /nieuws/vliegvissen/gebruikt-materiaal.aspx 

Informeer in de winkel naar de actuele collectie, veranderingen staan niet altijd direct op de site. De getoonde producten en prijzen kunnen inmiddels gewijzigd zijn, informeer naar de actuele  situatie.

Traditional handgemaakte snoekdobbers

Wij hebben een waardige opvolger van onze handgemaakte snoekdobbers gevonden. Deze snoekdobbers worden tot in de uiterste precisie gemaakt. Perfect met de hand afgelakt en met een sterke onder- en bovenantenne. Drijflichaam van hard foam en de antenne in een felle fluor kleur. oeanje/rood. Fluor geel leverbaar op bestelling, meerprijs € 2.50. Het dobberoogje is van extra dik rvs draad gebogen en met epoxy in de holle antenne gelijmd. Kortom; de beste dobbers die er op dit vlak bestaan. Leverbaar in 8-12gr., 15-20gr., 25-30gr. en in 35-40gr. Prijs € 9.95 p.st. (op bestelling meerprijs antenne fluo geel € 2.50)

Traditional Snoekdobbers overzicht A.jpg

Traditional Snoekdobbers 15-20 8-12gr. 2.jpg

Gamakatsu en VMC Dreggen

Behalve de superscherpe japanse Gamakatsu dreggen hebben wij ook de ultradunne franse VMC dreggen die ideaal zijn voor ultralicht kunstaas.

Gamakatsu Dreggen.jpg 

 

Onze loodkoppen zijn o.a. voorzien van superscherpe Gamakatsu haken. De haakgrootte is t.m. 12/0 en de koppen hebben een gewicht van bijv. 8gr. of 15gr.


 Jigkoppen.jpg 

D.H.Z. Kunstaas Onderdelen

Spinneronderdelen.jpg 

Spinnerbledjes in alle soorten en maten, ruitertjes, staaldraad, verzwaarde body's in verschillende vormen, lichtgewicht kunststofbody's, messing kralen, kunststof kralen, eigenlijk hebben wij veel op het gebied van kunstaasbouw.

Vliegbindmateriaal voor Kunstaas en Snoekstreamers

Streamerbindmat.jpg 

Wij hebben alle soorten bindmateriaal in voorraad om je eigen snoekstreamers te maken of om je (zelfgemaakte) roofvis kunstaas nog fraaier en opvallender te maken. Kom maar eens langs om ons enorme assortiment te zien en dan kan je ook gelijk enkele vliegbindbindtips meekrijgen, want wij zijn ervaren kunstaasbouwers en vliegbinders.

Diverse Sleeves, Wartels en Tangen

Sleeve Tang en sleeves.jpg 

Stevige sleevetang voor het aanknijpen van alle soorten sleeves.
Uiteraard hebben wij de topmaterialen van Fox, Drennan en Berkley om zelf je onderlijntjes te maken.

Plano opbergsystemen

Plano.jpg

 

 

 

 

Op deze pagina vind je slechts een kleine greep uit ons volledige assortiment.

Diverse soorten Gevlochten Lijn

Spiderwire Stealth Smooth 12-Braid

Deze excellente Stealth Smooth gevlochten lijn wordt door Spiderwire in Amerika gemaakt en bestaat uit 12 strengen, ronder en sterker kan een gevlochten lijn niet worden gemaakt. Door de speciale oppervlakte behandeling glijdt de lijn soepel door de ringen en kan ook prima geknoopt worden. Zelfs na intensieve belasting blijft de Spiderwire 8-Braid lijn de sterkte behouden. Als je de molen meeneemt naar onze winkel, danzetten wij de lijn natuurlijk voor je er op. Probeer deze lijn maar eens voor het kunstaasvissen en je zal verstelt staan van de eigenschappen. Kleur donkergroen 150m. per spoel. Leverbaar van 0.06mm. t/m 0.29mm.

• 0,06mm 5,4 kg
• 0,07mm 6,0kg
• 0,09mm 7,5kg
• 0,11mm 10,3kg
• 0,13mm 12.7kg
• 0,15mm 16,5kg
• 0,19mm 18,0kg
• 0,23mm 23,6kg
• 0,29mm 26,4kg

Spiderwire 12 braid A.jpgGevlochten Onderlijn.jpg 

Gevlochten lijnen zijn er te kus en te keur, wij verkopen alleen de topsoorten die zich aan het water al lang en breed hebben bewezen. Natuurlijk ook de gevlochten lijnen van Berkley en Preston.

Pro Leader Knoopbaar Onderlijn

Lijn Pro Leader1.jpg 

De vervanger voor staaldraad. Dit knoopbare en schuurvaste materiaal bestaat uit staalfibers en 100% Dyneema. Pro Leader is dunner, soepeler, knoopbaar en sterker!
3m. per spoel in 5kg., 8kg., 12kg. en 25kg.
 

Onderlijn Materiaal

Onderlijn1.jpg

Onderlijn materiaal om zelf onderlijntjes en takeltjes te maken hebben wij in veel soorten te koop. De beste soorten zijjn o.a. van Fox, Drennan en Berkley. Speciale aandacht voor het "Graphite Metal Tresse" dat knoopbaar en zeer soepel is.
 

Berkley Line Stripper

Berkley Linestripper1.jpg 

Deze Berkley lijnstripper werkt op een batterij (niet meegeleverd) en haalt in een oogwenk alle oude lijn van de werpmolen af. Supersnel en gemakkelijk.
 

Zonnebrillen van Orvis, Cocoon en Eyelevel

Zonnebril.jpg

Kunstaasrek1.jpg 

Alle bekende merken zijn door ons leverbaar o.a.:

*ABU *Arjen Willemsen *BalcoNetz *Balzer *Berkley *Cormoran *Dragon *Emmrod *Gamakatsu *Giant Soft Baits *Keitech KwikNetz *Mann's Life Orange *Mepps *Mitchell *Mustad *Ondex *Owner *Pelikaan ultralichte lepels *Penn *Pezon & Michel *Plano *Predox *Quantum *Rapala *Rooster Tail *Rublex *Salmo *Savage Gear *Spiderwire *Spinmad *Spro *Storm *Traditional handmade Lures *Urbn *Veltic