Koppang Camping Cursus vliegvissen op stromend water

Koppang Camping Cursus vliegvissen op stromend water

Workshop vliegvissen op stromend water


Data & kosten worden jaarlijks vastgesteld

Wanneer?

Deze unieke workshop vindt plaats van zondag tot zaterdag. De locatie is Koppang Camping, vlakbij het dorpje Koppang in de provincie Hedmark. Bekende Nederlandse- en Noorse vliegvissers zullen daarbij uw instructeur zijn.

Kosten*

Richtprijs voor deze unieke workshop waren tot nu toe ongeveer € 700,- per persoon, maar worden jaarlijks per cursus vastgesteld. Dit bedrag is inclusief overnachtingen, het ontbijt, lunch en diner en de instructie. Ook de kosten voor de Glomma visvergunning zijn bij de prijs inbegrepen. Bij deze prijsstelling is rekening gehouden met een verblijf door vier personen in één hut.

Reiskosten naar Koppang en terug zijn niet inbegrepen. U bepaalt dus zelf hoe u reist. Desgewenst kunnen wij u voorzien van relevante reisinformatie. U dient zelf voor deze workshop een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Wij verwachten de deelnemers op zondag in Koppang. U wordt welkom geheten door Edward en Diane, de eigenaren van Koppang Camping. Op zondagavond begint de cursus met een gezamenlijk diner en kennismaking. De daadwerkelijke workshops beginnen op maandag. Zaterdagochtend is de cursus afgelopen.

*) Er wordt instructie, begeleiding en advies gegeven op maandag t/m vrijdag waarbij de woensdag vrij is in te delen aan de hand van suggesties door de instructeurs. De workshop is na het ontbijt op zaterdag afgelopen.

Voorafgaand aan de Workshop wordt er in de Clubruimte van Traditional Hengelsport Utrecht een ontmoetings bijeenkomst gehouden, waarbij de instructeurs ook nog de nodige informatie zullen verstrekken. Als de datum bekend is, dan worden de deelnemers op de hoogte gesteld.

Koppang Camping8A.jpg

Koppang Camping4A.jpg

Koppang Camping6A.jpg

Koppang Camping3A.jpg

Koppang Camping7A.jpg

Koppang Camping1A.jpg

Koppang Camping2A.jpg

Koppang Camping5A.jpg