Roofvissen

Roofvissen

Vissen op roofvis met diverse soorten kunstaas is een zeer populaire tak binnen de hengelsport en dat is niet voor niets !
Je bent lekker actief en ieder moment kan een snoek, baars of snoekbaars met een enorme dreun op je kunstaas slaan. Een groot voordeel is ook dat negen van de tien keer het kunstaas voor in de bek zit waardoor onthaken en terugzetten meestal een fluitje van een cent is.

Nieuws

Kijk voor nieuws of voor minder bekende zaken op de pagina "Nieuws" Roofvissen. De nieuwspagina wordt regelmatig bijgewerkt.

Gebruikt hengelsport materiaal en Sale artikelen

Wij hebben regelmatig uitverkoop artikelen op onze verkoopsite traditional-shop.nl, kijk daar op de speciale SALE pagina https://www.traditional-shop.nl/c/sale-opruiming

Wij hebben ook vaak ingeruilde artikelen of demoartikelen, kijk voor een lijst hiervan op /nieuws/vliegvissen/gebruikt-materiaal.aspx

Snoekkop.jpg

Poldersloot.jpg 

Omdat er nogal wat verschillende omstandigheden te bedenken zijn (groot water, klein poldertjes, diepe havens, etc.) zijn er ook diverse technieken en hengels te gebruiken. Op deze website kan je een greep uit ons assortiment bekijken, de keuzeknoppen bovenaan deze pagina spreken voor zich.
Als toonaangevende hengelsport speciaalzaak gaan we altijd tot het uiterste om de beste en nieuwste materialen in huis te hebben.