Witvissen

Witvissen

Gebruikt hengelsport materiaal en Sale artikelen

Wij hebben regelmatig uitverkoop artikelen op onze verkoopsite traditional-shop.nl, kijk daar op de speciale SALE pagina https://www.traditional-shop.nl/c/sale-opruiming

Wij hebben ook vaak ingeruilde artikelen of demoartikelen, kijk voor een lijst hiervan op /nieuws/vliegvissen/gebruikt-materiaal.aspx

Witvissen is en blijft de meest populaire tak binnen de hengelsport en dat is geen wonder want witvis zwemt zo'n beetje in elke sloot, plas of rivier in Nederland. Gebruikte men vroeger enkel en alleen een vaste hengel om Voorn, Brasem, Zeelt en ga zo maar door achter de vinnen aan te zitten dan heeft de moderne sportvisser heeft heel wat meer technieken voor handen!

Wij zijn sinds 1982 voor Nederland Tri-Cast dealer.

Behalve de Tri-Cast Feeders in de fabrieksuitvoering leveren wij exclusief de handgemaakte Tri-Cast Feeders en Tri-Cast Matchhengels van Ton Temming. Stuk voor stuk juweeltjes die door de echte cracks als onmisbaar worden gezien. 

Feeder Vissen

Feeder vissen heeft bijvoorbeeld een belangrijke plaats ingenomen, vooral bij het wedstrijdvissen en de resultaten spreken voor zich. Voor al de diverse technieken heeft de sportvisser ook weer heel wat verschillende materialen nodig en op deze website laten we een aantal van die materialen langs komen. 

Mocht je toevallig naar iets op zoek zijn wat niet op deze website terug te vinden is (en dat is heel goed mogelijk) stuur dan gerust een e-mail bel even of kom naar de zaak aan de Royaards van den Hamkade 95 in Utrecht.

Nieuws

Kijk voor nieuws of voor minder bekende zaken op de pagina "Nieuws" Witvissen. De nieuwspagina wordt regelmatig bijgewerkt.