Vliegenreels

Vliegenreels

 

Orvis Logo 2022 

Informeer in de winkel naar onze actuele collectie, veranderingen staan niet altijd direct op de site. De getoonde producten en prijzen kunnen inmiddels gewijzigd zijn, informeer naar de actuele situatie.

Reels voor het vliegvissen zijn er in vele soorten en maten omdat de omstandigheden zo verschillend kunnen zijn. Het is bijvoorbeeld een groot verschil of je alleen in zoetwater vist of dat je ook regelmatig een lijntje strekt in zoutwater. Hier laten we een kleine selectie van reels voorbij komen welke wij onder andere voeren. Uiteraard leveren wij bekende merken zoals: Orvis, Hardy, Greys en Airflo. De op deze site vermelde prijzen zijn ter indicatie, voor de actuele prijs kunt u het beste even bellen of e-mailen. Bij alle afgebeelde reels is de lijn niet bij de prijs inbegrepen. 

Hardy Logo

 

Traditional Hengelsport Utrecht - Ton Temming Hengelbouw fabrikant van Traditional vliegenhengels is vliegvis- en vliegbindspecialist en dealer van vliegenhengels, vliegenreels, vliegenlijnen, waadpakken, vliegvismateriaal en vliegbindmateriaal van o.a. Orvis, Hardy, Greys, St.Croix, Airflo, Scierra, Shakespeare, Marc Petitjean, Cortland, Tiemco, TMC, Gamakatsu, Partridge, Owner, Scales, Dynaking, Stonfo, Hareline, Fly2Tie, Swiss CDC, Veevus, Semperfli, Wapsi, Textreme enz.

 

 

 


Hardy Stilleven Weisse Traun.jpg

 

Gebruikt hengelsport materiaal en Sale artikelen

Wij hebben regelmatig uitverkoop artikelen op onze verkoopsite traditional-shop.nl, kijk daar op de speciale SALE pagina https://www.traditional-shop.nl/c/sale-opruiming

Wij hebben ook vaak ingeruilde artikelen of demoartikelen, kijk voor een lijst hiervan op /nieuws/vliegvissen/gebruikt-materiaal.aspx