Accessoires

Accessoires

Gebruikt hengelsport materiaal en Sale artikelen

Wij hebben regelmatig uitverkoop artikelen op onze verkoopsite traditional-shop.nl, kijk daar op de speciale SALE pagina https://www.traditional-shop.nl/c/sale-opruiming

Wij hebben ook vaak ingeruilde artikelen of demoartikelen, kijk voor een lijst hiervan op /nieuws/vliegvissen/gebruikt-materiaal.aspx 

Informeer in de winkel naar de actuele collectie, veranderingen staan niet altijd direct op de site. De getoonde producten en prijzen kunnen inmiddels gewijzigd zijn, informeer naar de actuele situatie.

Er zijn nogal wat accessoires voor het witvissen, daarom hebben we hier slechts een kleine greep uit ons assortiment genomen. Van tijd tot tijd zullen we de hier afgebeelde materialen aanpassen en veranderen, mocht u naar iets op zoek wat er toevallig niet bij staat stuur ons dan gerust een e-mail of kom even langs aan de Royaards van den Hamkade 95 in Utrecht.

De kans is groot dat het artikel dat u zoekt gewoon bij ons in voorraad is.

Preston Accesoires

Wij hebben een grote sortering van het geweldige engelse merk Preston. Op deze pagina zie je een kleine greep uit onze collectie. Preston heeft voor iedere wedstrijdvisser de beste materialen in het assortiment, daar staat de succesvolle wedstrijdvisser en Preston adviseur Arnout van de Stadt garant voor.

Preston.jpg 

Preston Space Station Zitkisten

Preston Box.jpg
 

 

Traditional Feeder Speciaal

Dit speciale feedervoer is zwaarder dan alle andere voeders en blijft beter op de voerplek liggen wanneer het uit de korf komt. Sterk werkzame deeltjes worden door de stroming meegenomen om de vis van ver te lokken. Dus niet het voer gaat op de stroming mee, maar alleen de speciale lokstoffen. Als de vis op de visplek komt dan ligt daar nog het (zware) grondvoer, klaar om door de vis samen met uw maden te worden opgegeten. Door de speciale grondstoffen is de vis stapelgek op dit "supervoer". Joop van Eijndt van het Traditional Team kwam als eerste met de voorloper van dit voer. Samen met Sensas Frankrijk hebben wij het voer verder ontwikkeld. Sensas staat borg voor de topkwaliteit die wij willen hebben.
Traditional Feeder Speciaal is verkrijgbaar in 1kg. en in 5kg. 

Feeder Voer1.jpg
 

  

 

 Logo Tri-Cast0.jpg

 

 

Sonubaits Pellets & Hook Baits

 Sonubaits2.jpg 

De beste ontwikkeling op voergebied komt uit Engeland. De firma Sonubaits heeft een schitterend assortiment pellets, grondvoer en smaak- en geurstoffen.
Allemaal samensgesteld voor het vangen van grote vis.
Speciale aandacht voor de revolutionaire "hookbaits" en pellets. 

Preston Kleding

Wij hebben diverse warmtepakken en andere kleding van het bekende engelse merk Preston. Bij Preston staat de visser voorop en dat merk je duidelijk aan de uitstekende kwaliteit en de doordachte modellen die niet alleen handig zijn in het gebruik, maar ook heerlijk warm zitten.

Preston Celsius.jpg 

Preston Reflo Powerline en opberggsysteem voor haken en onderlijnen

In dit handige Preston doosje kan je 6 verschillende soorten onderlijnen veilig en snel opbergen. Er passen zo'n 60 onderlijnen in een doosje. Verkrijgbaar in 2 verschillende lengtes en dankzij de verschillende bevestigingshaken is het mogelijk onderlijnen vanaf 15 tot aan 60cm op te bergen.

Preston Div..jpg 

 

Korum materiaal

Van Korum hebben wij veel materiaal in voorraad voor de specimen vissers, die actief bezig willen zijn. De doordachte producten van Korum zijn daarvoor speciaal ontwikkeld.

Er zijn hengels, foedralen, netten, stoelen, steunen en heel veel handig kleinmateriaal.

Korum Stoel.jpg

 

 

Geert Zwart.jpg 

Geert Zwart trekt de Tri-Cast hengel goed krom op een dikke brasem.