Merken

Merken

Gebruikt hengelsport materiaal en Sale artikelen

Wij hebben regelmatig uitverkoop artikelen op onze verkoopsite traditional-shop.nl, kijk daar op de speciale SALE pagina https://www.traditional-shop.nl/c/sale-opruiming

Wij hebben ook vaak ingeruilde artikelen of demoartikelen, kijk voor een lijst hiervan op /nieuws/vliegvissen/gebruikt-materiaal.aspx 

Wij zijn kritisch in het kiezen van onze leveranciers en de artikelen die zij aanbieden.

De kwaliteit staat altijd voorop en de prijs kan ook bepalend zijn, maar wij vinden het ook belangrijk dat wij merken in huis hebben die een goede service en garantie verlenen.

Natuurlijk is het bij service en garantie belangrijk dat het gratis of tegen een minimale prijs gebeurt, maar ook dat het snel gebeurt, je wilt tenslotte weer snel met het aangeschafte product aan de waterkant zitten.

Onze leveranciers zijn samen met ons ervan overtuigd dat dat zeer belangrijk is.

Helaas hebben wij ook een beperkt aantal merken die de bovenstaande policy iets minder een warm hart toedragen, maar wij kunnen dan eenvoudigweg niet om dat merk heen, omdat je van ons verwacht dat we het hebben.

Bij de aankoop van een product van zo'n merk, zullen wij dat dan ook altijd erbij zeggen.

Voor de rest proberen wij zoveel mogelijk de reparaties in eigen werkplaats voor je op te lossen, zodat je weer snel lekker kan vissen.

Logo JRC.jpg