Karper Tenten / paraplu's

Karper Tenten / paraplu's

Gebruikt hengelsport materiaal en Sale artikelen

Wij hebben regelmatig uitverkoop artikelen op onze verkoopsite traditional-shop.nl, kijk daar op de speciale SALE pagina https://www.traditional-shop.nl/c/sale-opruiming

Wij hebben ook vaak ingeruilde artikelen of demoartikelen, kijk voor een lijst hiervan op /nieuws/vliegvissen/gebruikt-materiaal.aspx 

Informeer in de winkel naar de actuele collectie, veranderingen staan niet altijd direct op de site. De getoonde producten en prijzen kunnen inmiddels gewijzigd zijn, informeer naar de actuele situatie.

JRC Stretchers, Stoelen en Tenten

De JRC producten behoren tot de beste kwaliteit die er is.
Ze zijn solide en degelijk en gaan jaren mee, niet te vergelijken met de vele imitaties die er tegenwoordig op de markt zijn.
Ga voor kwaliteit, ga voor JRC.

Tja, het regent nu eenmaal vaak in ons land.....paraplu's of tenten zijn dan ook een onmisbaar deel van de uitrusting. Wij hebben top produkten waarvan de meesten uit Engeland komen of daar zijn ontwikkeld en zeg nu zelf, waar hebben ze nu meer verstand van regen als in het natte Engeland ? 

Wij voeren de bekende engelse merken zoals JRC, Korum en Fox en Wolf, maar ook de voordelige artikelen van o.a. Soul. Zo hebben wij voor iedere beurs iets passends.
Ieder artikel van deze firma's is door ons snel te leveren.

Logo JRC.jpg 

  

JRC Tenten.jpg
 JRC Brolly.jpg