Plug- en Spinmolens

Plug- en Spinmolens

Gebruikt hengelsport materiaal en Sale artikelen

Wij hebben regelmatig uitverkoop artikelen op onze verkoopsite traditional-shop.nl, kijk daar op de speciale SALE pagina https://www.traditional-shop.nl/c/sale-opruiming

Wij hebben ook vaak ingeruilde artikelen of demoartikelen, kijk voor een lijst hiervan op /nieuws/vliegvissen/gebruikt-materiaal.aspx 

Informeer in de winkel naar de actuele collectie, veranderingen staan niet altijd direct op de site. De getoonde producten en prijzen kunnen inmiddels gewijzigd zijn, informeer naar de actuele situatie.

Visser Reels made by Rob Koelewyn

Deze molens behoren tot de buitencategorie en wij zijn er trots op om exclusief dealer voor Europa te zijn. Ontwerper en eigenaar Rob Koelewyn heeft ruimschoots zijn voetsporen verdiend met het oprichten van o.a. Van Staal. De Visser Reels zijn dan ook ontstaan vanuit zijn enorme kennis en ervaring. Zoek je een bijzondere en zeer betrouwbare molen voor het vissen op grote en zware vissoorten, dan is een Visser Reel de beste keuze die je kan maken. Laat je door ons voorlichten over deze bijzondere molens. Ze zijn er in volledig zwart en in zwart/gunsmoke.

Daiwa

Dit merk maakt enorm mooie producten, uit ervaring durven wij te zeggen dat Daiwa uitstekende molens levert ongeacht de prijs. Dat betekent dat je zelfs voor een relatief lage prijs een kwaliteits product kan verwachten. Wij hebben van Daiwa een beperkte sortering in voorraad, maar wij kunnen ieder model leveren. Informeer in onze winkel in Utrecht of kijk voor een gedeelte van ons molen assortiment op www.traditional-shop.nl 

Shimano

Shimano maakt waarschijnlijk de meest geliefde molens voor het roofvissen, dat is eigenlijk wel vanzelfsprekend omdat de kwaliteit gewoon goed is. 
Shimano staat al jaren aan de top als het gaat om het toepassen van de nieuwste materialen en technieken. Informeer in onze winkel in Utrecht of kijk voor een gedeelte van ons molen assortiment op www.traditional-shop.nl 

Andere merken

Voor het roofvissen (en nog vele andere takken van hengelsport) maakt bijvoorbeeld Mitchell en ABU vanzelfsprekend perfecte molens welke stuk voor stuk mooi licht en compact zijn. Eigenlijk zijn hun molens kleine technische wondertjes en zijn ze altijd een verstandige aanschaf. 
Voor het roofvissen hebben wij van andere merken, zoals bijv. Penn, ook een aantal geweldige molentjes in de collectie. Zoek je iets bijzonders, dan hebben wij meestal ook de molens van Van Staal. Wij hebben veel modellen in voorraad maar als je het zeker wilt weten bel dan even, stuur een  e-mail  of kom naar de zaak aan de Royaards van den Hamkade 95 in Utrecht.

Visser Reels 17A.jpg

Werpmolens

Molens voor de plug-, spin en andere kunstaasvisserij hebben wij van diverse merken maar omdat het te ver gaat om ze allemaal te bespreken, kan je het beste een keer naar ons toekomen. Wij hebben een grrot assortiment en het is zeker de moeite waard om eens bij ons langs te komen en je uitvoerig te laten informeren.

Visser Reels 14.jpg


Visser Reels 12.jpg

Visser Reels 15A.jpg 

Visser Reels 16A.jpg