Belly Boten

Belly Boten

Gebruikt hengelsport materiaal en Sale artikelen

Wij hebben regelmatig uitverkoop artikelen op onze verkoopsite traditional-shop.nl, kijk daar op de speciale SALE pagina https://www.traditional-shop.nl/c/sale-opruiming

Wij hebben ook vaak ingeruilde artikelen of demoartikelen, kijk voor een lijst hiervan op /nieuws/vliegvissen/gebruikt-materiaal.aspx 

Informeer in de winkel naar onze actuele collectie, veranderingen staan niet altijd direct op de site. De getoonde producten en prijzen kunnen inmiddels gewijzigd zijn, informeer naar de actuele situatie.

Momenteel werken wij aan ons nieuwe assortiment Belly Boten. De onderstaande informatie is niet meer actueel. Bel met de winkel voor de juiste informatie van dit moment.

Trout Unlimited Belly Boten

Belly Boten bieden de vliegvisser grote bewegingsvrijheid. Er zijn honderden situaties te bedenken waarbij alleen een belly boot uitkomst biedt omdat je anders eenvoudig niet bij de vis kan komen.

In ons assortiment hebben we de voordelige boten van Ron Thompson, die degelijk zijn en veel kwaliteit bieden tegen een redelijke prijs. Voor hen die niet op een eurootje meer of minder hoeven te kijken hebben we de niet te overtreffen boten van Trout Unlimited (made by Classic USA). Bij het maken en ontwerpen van deze boten staat veiligheid met een grote V geschreven.

Trout Unlimited.jpg 

Deze Amerikaanse Trout Unlimited belly boten behoren met Orvis tot de allerbesten die er te koop zijn. Samen met de Orvis boten garanderen zij optimale kwaliteit en dus veiligheid.
Wij kunnen uiteraard ook de Pontoon Boten van dit merk leveren v.a. 450;
Gunnison tot 136kg. 169;,
Bighorn tot 158kg. 225;,
Togiak tot 136kg. 249;
Turbo Thruster Fins 59.95, Hight Trust Fins 45;

Ron Thompson Boten en Accesoires

van links naar rechts boven:
Ron Thompson V-Boat en Ron Thompson U-Boat
van links naar rechts onder:
Ron Thompson Double Volume pomp en Ron Thompson Flippers

Ron Thompson Belly Boats.jpg