Forelvijver de Ruigenhoek

Forelvijver de Ruigenhoek

Forelvijver de Ruigenhoek in Utrecht

Forelvijver de Ruigenhoek en Traditional Hengelsport liggen op nog geen tien minuten afstand van elkaar en dat is een goed bericht voor onze klanten over en weer. Lekker vissen op een steenworp afstand van de winkel waar je ook het juiste materiaal kan aanschaffen. Bij Traditional kunnen ze je ook alles vertellen over o.a. het vliegvissen en het Sbirulino forelsysteem.

Forelvijver de Ruigenhoek grote vijver1.jpg

Forelvijver de Ruigenhoek is gelegen in het Recreatiegebied Noorderpark te Utrecht. Vanaf de A2 of A27 bent u binnen 10 minuten bij Forelvijver de Ruigenhoek.

Er zijn twee forellenvijvers, de kleine is 30 bij 90 meter en de grote is 75 bij 160 meter. In de vijvers zitten regenboogforellen, steuren en afhankelijk van de tijd in de kleine vijver ook meervallen.

Er is een sfeervol paviljoen aanwezig met een groot zonnig terras waar een drankje en/of hapje kan worden genuttigd.

Altijd al willen leren vliegvissen? Informeer naar de mogelijkheden bij Forelvijver de Ruigenhoek of bij Traditional Hengelsport.

U bent ook van harte welkom met een grote groep. Tevens bestaat er mogelijkheid om gebruik te maken van de BBQ om uw eigen gevangen forel te bereiden.
Wilt u een bedrijfsuitje houden of uw verjaardag vieren, neem dan contact met op om de mogelijkheden door te spreken. 

E-mail naar info@forelvijverderuigenhoek.nl

Forelvijver de Ruigenhoek Banner.jpg

Klik op het bovenstaande logo en je komt op de site van Forelvijver de Ruigenhoek, prachtig gelegen aan de rand van Utrecht op nog geen tien minuten afstand van onze winkel. Voor meer informatie kan je ook direct een e-mail sturen: info@forelvijverderuigenhoek.nl