Accessoires Karpervissen

Accessoires Karpervissen

Gebruikt hengelsport materiaal en Sale artikelen

Wij hebben regelmatig uitverkoop artikelen op onze verkoopsite traditional-shop.nl, kijk daar op de speciale SALE pagina https://www.traditional-shop.nl/c/sale-opruiming

Wij hebben ook vaak ingeruilde artikelen of demoartikelen, kijk voor een lijst hiervan op /nieuws/vliegvissen/gebruikt-materiaal.aspx 

JRC Sfeer1.jpg

Als karpervisser heb je naast karperhengels en bijbehorende molens natuurlijk ook nog het een en ander aan accessoires nodig. In ons assortiment hebben wij natuurlijk de bekende A-merken, maar ook de goekopere imitatie producten. Voor iedere beurs hebben wij het juiste artikel.

Op deze pagina laten we een aantal accessoires zien.
Wij hebben o.a. de haken en andere accesoires van Strategy, JRC, Fox, PB, Korda, Lion Sports Korum, Shimano, Delkim, JRC
Wij hebben boilies, pellets en pop ups van o.a. Martin SB en Gulp en niet te vergeten het (bijna) altijd vangende T.T.Carpmix, al dertig jaar een toprecept.

Kijk op  /karpervissen/karper-accessoires/bio-baits-karpervoer.aspx of kijk maar eens op /karpervissen/karper-accessoires/butselaar-boilies.aspx

1Fred Hagemans Karper Two-Tone.jpg
 

 

Korum Stoel.jpg 

Equiplus Producten.jpg
 

EquiPlus is electrisch verwarmde kleiding, waarbij gebruik wordt gemaakt van de technologie van Gerbing's Heated Clothing, een bedrijf dat al ruim 30 jaar ervaring heeft met het ontwikkelen en produceren van elektrisch verwarmde kleding. Het bedrijf richtte zich vooral op de motorrijders. Geheel nieuw is het toepassen van dezelfde technologie in "gewone" handschoenen en andere kledingstukken, waardoor het voor (vrijwel) iedereen mogelijk is geworden gebruik te maken van de voordelen van deze kleding.

EquiPlus is zeer geschikt voor vissers, jagers, paardrijders, sporters zoals wielrenners en iedereen die het als gevolg van kleine of grote gezondheidsklachten koud heeft of vaak onder koude omstandigheden buiten zijn. 
In elk kledingstuk is ruim 3 meter speciaal verwarmingsdraad verwerkt, dat met zwakstroom wordt verwarmd. Door het gebruik van zwakstroom is het volstrekt veilig en kunt u de kleding zelfs dragen als het regent.

De reden waarom EquiPlus gebruik maakt van verwarmingsdraden is heel eenvoudig:
*Geen enkele andere methode dan de verwarmingsdraden zorgt voor een volledige en gelijkmatige verwarming, wat heel belangrijk is voor uw gezondheid. 
*Ongeacht hoe oud de kledingstukken van EquiPlus zijn, ze blijven altijd evenveel warmte produceren. 
*Het grote vertrouwen van EquiPlus in hun producten blijkt ook uit de garantie: op de elektrische componenten in de kledingstukken wordt een levenslange garantie gegeven. 

Behalve bovenstaande producten zijn er EquiPlus Jacks die je ook als warmtevoering kan dragen en diverse snoeren om de accu in de auto op te laden en een snoertje waar je de temperatuur mee kan regelen. Informeer in onze winkel naar de mogelijkheden.