Koppang Camping

Koppang Camping

Vliegvissen op de Glomma in Noorwegen

Koppang Camping Logo.jpg

Bij Traditional Hengelsport hebben wij veel klanten die goede ervaringen hebben met het vissen in de Glomma en hun verblijf op de "Koppang Camping". Deze camping wordt sinds een aantal jaren gerund door een Nederlands echtpaar waarvan de man zelf een enthousiast vliegvisser is. Op de camping is de vergunning te verkrijgen die goed is voor maar liefst 75 km. van de Glomma en een tiental meren en kleinere rivieren in de directe omgeving. Een (Nederlandstalige) visgids kan daarbij handig zijn en die is ook te boeken op de campIng. Voor informatie over Koppang Camping zie www.koppangcamping.no

De omgeving van Koppang Camping is ook geschikt voor een familievakantie midden in een adembenemende natuur met een een aantal nationale parken in de directe omgeving zoals: Rondane, Femundsmarka, Gutulia en Forollhogna.                                                              

Op de camping worden ook wildsafari's georganiseerd. In de winkel in Utrecht hebben wij ook een folder en prijslijst met tarieven voor het verblijf op de camping.

Workshop vliegvissen op stromend water

Jaarlijks wordt er op Koppang Camping een workshop Vliegvissen op Stromend Water gehouden onder leiding van ervaren instructeurs zoals Piet Weeda, Bas de Bruin en Erik de Noorman. Voor meer informatie over de workshop kan je terecht op de site vliegvisworkshopnoorwegen.eu
Deze workshop is bedoeld voor zowel beginnende als gevorderde vliegvissers. Een aanrader!

Voor klanten van Traditional Hengelsport is er een speciale aanbieding.

Koppang Camping - Traditional Hengelsport aanbieding

*Bij minimaal zes nachten in een 4-sterren hut op Koppang Camping 10% korting op de totale huurprijs.

*Eén dag gratis een kano (t.w.v. Nkr. 350,- per dag per kano, bij 4 personen 2 kano's), incl. ophalen. Geldt ook voor klanten die een 2- of 3sterren hut huren.

*Reizend per trein, word je gratis opgehaald en teruggebracht op het station in Koppang. Geldt ook voor klanten die een 2- of 3-sterren hut huren.

Wil je meer weten over deze speciale aanbieding, kom dan naar onze winkel in Utrecht.

 

Erik de Noorman in Noorwegen aan de Glomma bij Koppang Camping

Erik.jpg 

Onderstaand een bericht van Erik die een groot fan is van Koppang Camping en één van de instructeurs is tijdens de workshop "vliegvissen op stromend water" die op de Koppang Camping wordt gehouden.

Hoi Traditional crew

Vanwege het hoge water dat we dit maal troffen heb ik de Traditional Glomma hengel eens optimaal kunnen benutten. Ook onder deze omstandigheden en wellicht zelfs juist onder deze omstandigheden bleken de 10 footen handig bij het menden op het snelle water.
Ook de lijnopname ging fantastisch en hierdoor kon ik toch behoorlijke driften maken met droge vliegen of nimfen.
Bij het drillen van forse vlagzalmen op de stroom blijkt de hengel inderdaad de ruggegraat te hebben die ik er van verlangde.
Het is niet zomaar dat visgenoten 'm ook wel eens wilden proberen.

Vriendelijke groet,

Erik de Noorman