Accessoires

Accessoires

Gebruikt hengelsport materiaal en Sale artikelen

Wij hebben regelmatig uitverkoop artikelen op onze verkoopsite traditional-shop.nl, kijk daar op de speciale SALE pagina https://www.traditional-shop.nl/c/sale-opruiming

Wij hebben ook vaak ingeruilde artikelen of demoartikelen, kijk voor een lijst hiervan op /nieuws/vliegvissen/gebruikt-materiaal.aspx 

Informeer in de winkel naar de actuele collectie, veranderingen staan niet altijd direct op de site. De getoonde producten en prijzen kunnen inmiddels gewijzigd zijn, informeer naar de actuele situatie.

Er zijn nogal wat accessoires voor het witvissen, daarom hebben we hier slechts een kleine greep uit ons assortiment genomen. Van tijd tot tijd zullen we de hier afgebeelde materialen aanpassen en veranderen, mocht u naar iets op zoek wat er toevallig niet bij staat stuur ons dan gerust een e-mail of kom even langs aan de Royaards van den Hamkade 95 in Utrecht.

De kans is groot dat het artikel dat u zoekt gewoon bij ons in voorraad is.

Preston Accesoires

Wij hebben een grote sortering van het geweldige engelse merk Preston. Op deze pagina zie je een kleine greep uit onze collectie. Preston heeft voor iedere wedstrijdvisser de beste materialen in het assortiment, daar staat de succesvolle wedstrijdvisser en Preston adviseur Arnout van de Stadt garant voor.

Preston.jpg 

Preston Space Station Zitkisten

Preston Box.jpg
 

Heledirn IJsvogel en Visdiefje zitsysteem

Op het moment zijn de Heledirn producten niet leverbaar. De verkoop is in andere handen gekomen en het is nog niet bekend wanneer er weer geleverd wordt. Wij hebben nog enkele onderdelen in voorraad. Zoek je iets? Bel dan even met de winkel voor de actuele voorraad 030 243 36 96.

Wij zijn dealer van Heledirn, het nederlandse bedrijf dat gespecialiseerd is in de fabricage van het meest luxueuze zitsysteem voor iedere visser. Er zijn twee basisstations: de luxe IJsvogel en de Stern, die beiden volledig naar je eigen wens zijn uit te breiden. Wij kunnen alles leveren en hebben de standaard stations IJsvogel en Visdiefje in ons assortiment.

Heledirn IJsvogel1.jpg 

 

Traditional Feeder Speciaal

Dit speciale feedervoer is zwaarder dan alle andere voeders en blijft beter op de voerplek liggen wanneer het uit de korf komt. Sterk werkzame deeltjes worden door de stroming meegenomen om de vis van ver te lokken. Dus niet het voer gaat op de stroming mee, maar alleen de speciale lokstoffen. Als de vis op de visplek komt dan ligt daar nog het (zware) grondvoer, klaar om door de vis samen met uw maden te worden opgegeten. Door de speciale grondstoffen is de vis stapelgek op dit "supervoer". Joop van Eijndt van het Traditional Team kwam als eerste met de voorloper van dit voer. Samen met Sensas Frankrijk hebben wij het voer verder ontwikkeld. Sensas staat borg voor de topkwaliteit die wij willen hebben.
Traditional Feeder Speciaal is verkrijgbaar in 1kg. en in 5kg. 

Feeder Voer1.jpg
 

 Bag'em Matchbaits uit Engeland

Bagem.jpg
 

 

 Logo Tri-Cast0.jpg

 

 

Daiwa Tournament 8-Braid

Deze excellente gevlochten lijn wordt door Daiwa in Japan gemaakt en bestaat uit acht strengen, ronder en sterker kan een gevlochten lijn niet worden gemaakt. Door de speciale oppervlakte behandeling glijdt de lijn sopel door de ringen en kan ook prima geknoopt worden. Zelfs na intensieve belasting blijft de Tournament lijn de sterkte behouden en door de speciale spoel kan je de lijn eenvoudig met de juiste spanning op de molen zetten. Maar als je de molen meeneemt naar onze winkel, dan doen wij dat natuurlijk voor je. Probeer deze lijn maar eens voor het feederen en je zal verstelt staan van de eigenschappen. Kleur donkergroen/grijs, 135m. per spoel, ook leverbaar op 300m. of 1000m. spoelen. Leverbaar van 0.08mm. t/m 0.35mm. Voor het feedervissen zijn de volgende maten het belangrijkst: 0.08mm. / 4.9kg., 0.10mm. / 6.6kg., 0.12mm. / 8.9kg.

Daiwa Tournament Braid1 klein.jpgSonubaits Skinz Feed Pellets & Hook Baits

 Sonubaits2.jpg 

De nieuwste ontwikkeling op voergebied komt weer eens uit Engeland. De firma Sonubaits heeft een schitterend assortiment pellets, grondvoer en smaak- en geurstoffen.
Allemaal samensgesteld voor het vangen van grote vis.
Speciale aandacht voor de revolutionaire "hookbaits" die Skinz en S-Pellet heten. Ze houden tijdens de worp gemakkelijk op de haak en hebben, zoals een made, een taai huidje met daarin een samengesteld voertje, een soort gevulde bonbon, waar de grote vis dol op is.
De kant-en-klaar mix Mix2 Betaine is het ideale voer om samen te gebruiken met pellets in een cage feeder.
Mix1 is speciaal samengesteld voor het method vissen.
Skinz Hookbaits 6 mm. 2.50 p.zak.
Tuna, Strawberry en Tutti Frutti.

Hook S-Pellets in 4 en 8mm. 4.95 p.zak.
Feed Pellets in 4 en 6mm. 4.95 p.zak.
Cold Feed Pellets in 4mm. 4.95 p.zak.

Mix1 Method 4.95 p.zak.
Mix2 Betaine Fishmeal 4.95 p.zak.

Liquid Flavour 5.95 p.fles
Corn Streep Liquor en Halibut

Sonubaits Uitleg.jpg 

Preston Kleding

Wij hebben diverse warmtepakken en andere kleding van het bekende engelse merk Preston. Bij Preston staat de visser voorop en dat merk je duidelijk aan de uitstekende kwaliteit en de doordachte modellen die niet alleen handig zijn in het gebruik, maar ook heerlijk warm zitten.

Preston Celsius.jpg 

Preston Reflo Powerline en opberggsysteem voor haken en onderlijnen

In dit handige Preston doosje kan je 6 verschillende soorten onderlijnen veilig en snel opbergen. Er passen zo'n 60 onderlijnen in een doosje. Verkrijgbaar in 2 verschillende lengtes en dankzij de verschillende bevestigingshaken is het mogelijk onderlijnen vanaf 15 tot aan 60cm op te bergen.

Preston Div..jpg 

 

Korum materiaal

Van Korum hebben wij veel materiaal in voorraad voor de specimen vissers, die actief bezig willen zijn. De doordachte producten van Korum zijn daarvoor speciaal ontwikkeld.

Er zijn hengels, foedralen, netten, stoelen, steunen en heel veel handig kleinmateriaal.

Korum Stoel.jpg

 

 

Browning Wormensnijder

Gemakkelijk hulpmiddel om in een handomdraai een lekker maaltje wormen te snijden, eenvoudig schoon te maken. Prijs 11.95.

Browning Wormchopper1.jpg 

Tri-CasT Kleding2.jpg
 

Zowel het sweatshirt als de cap hebben een borduring met het Tri-Cast logo en de toevoeging made by Ton Temming.
Sweater 34.50
Cap 14.95

Geert Zwart.jpg 

Geert Zwart trekt de Tri-Cast hengel goed krom op een dikke brasem.