Speycasting met de Spey Casting Friends

Speycasting met de Spey Casting Friends

Spey Casting Friends winter-voorjaar 2022

Spey Casting Friends gaan weer beginnen vanaf 6 maart t.m. 8 mei 2022. Opgeven bij Ton Temming.

SPEYWERPEN MET DE SPEY CASTING FRIENDS VANAF 6 MAART t.m. 8 mei 2022.
Eindelijk gaan we op 6 maart weer officiëel van start met de werpochtenden van de Spey Casting Friends. Leden van deze groep hebben de eerste kans om in te schrijven. De bedoeling is om met een groep van 20 personen, exclusief de begeleiders, te starten. Meld je wekelijks aan, zodat er bij een kleiner aantal andere gegadigden uitgenodigd kunnen worden. Er zijn een groot aantal aanmeldingen, maar om het beheersbaar te houden, starten we voorlopig met een groep van twintig. WEKELIJKS aanmelden bij Ton Temming in de winkel, telelefonisch 0302433696, via de e-mail info@traditional.nl of aan de plas. Heb je interesse? Laat je dan op de wachtlijst zetten. Tot ziens.

Beste vliegvisser, 

DE SPEY CASTING FRIENDS GAAN WEER BEGINNEN…

WINTER/VOORJAAR 2022 van 6 maart t.m. 8 mei 2022

Tien zondagochtenden van 10.00 - 12.00 uur aan de Haarrijnseplas, gelegen aan de A2 Amsterdam-Utrecht afslag 6.

Tijdens deze GRATIS dubbelhandige vliegwerplessen bereiden wij je voor op de zeeforel-,  zalm- of steelheadtrip die je waar dan ook gaat maken of misschien blijf je wel in eigen land op bijvoorbeeld roofblei of zeebaars. Wij pretenderen niets, behalve dat je het dubbelhandig werpen van praktijkvissers leert en daar als visser veel nut van kan hebben aan de rivier.

Wil je kennismaken met deze fascinerende tak van onze prachtige hobby, dan ben je van harte welkom, meld je wel eerst aan om te kijken of er voldoende plek is.

Ben je een nieuwe deelnemer, dan s.v.p. aanmelden bij Traditional Hengelsport - Ton Temming info@traditional.nl  en vergeet bij deelname geen waadkleding mee te nemen.    

Voor meer info kan je bellen met 0302433696 of kijken op Facebook https://www.facebook.com/SpeyCastingFriends/?ref=profile_intro_card   

Vriendelijke groeten en wellicht tot ziens. 

Team Spey Casting Friends.

Laatste nieuws:

Orvis Catalogus 2021 is binnen
Update: 08 April 2021

« Previous 1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    Next »