Traditional Vliegbindzesdaagse 2020 Martie van den Brand

Traditional Vliegbindzesdaagse 2020 Martie van den Brand

Op de derde dag van de Traditional Vliegbindzesdaagse 2020 gaf Martie van den Brand een zeer geslaagde vliegbinddemonstratie. Alle gebonden vliegen werden gemaakt met Chamois en we kunnen Martie met recht Mr. Chamois noemen. Chamois is het haar van de gems, het heeft een enorm drijfvermogen en laat zich op verschillende manieren verwerken. Martie is daar een grootmeester in en in Italië, het land waar dit materiaal razend populair is, wordt hij beschouwd als één van de beste vliegbinders op dit gebied. De diverse patronen zagen er bijzonder aantrekkelijk uit en de "vangerigheid" straalde er van af. De vele bezoekers van deze dag zijn er dan ook van overtuigd dat Chamois ook in ons land populair zal gaan worden. Het was weer een gezellige en leerzame dag bij Traditional Hengelsport in Utrecht, de winkel van hengelbouwer Ton Temming. Martie wordt van harte bedankt voor zijn enorme inzet en duidelijke uitleg bij de verschillende patronen.

Noteer in je agenda: Traditional Vliegbindzesdaagse 2020, nog 3 zaterdagen in februari vliegbinddemo’s bij Traditional Hengelsport in Utrecht, de winkel van hengelbouwer Ton Temming.

Hou onze site in de gaten voor meer informatie www.traditional.nl  en onze Facebook pagina www.facebook.com/pages/Traditional-Hengelsport-Utrecht/148321791894663

Fotoimpressie van de vliegbinddemonstratie van Martie van den Brand op 8 februari 2020.

Laatste nieuws:

Orvis Catalogus 2021 is binnen
Update: 08 April 2021

« Previous 1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    Next »